Cím: 2083 Solymár
        Terstyánszky út 91.

Áruda: 06 26/362-713
Kertépítők: 30/248-2576
E-mail: info@leskokert.hu
 
Jelszó emlékeztető
Regisztráció
Get the Flash Player
A Leskó Kertészet, a Magyar Kertészeti Árudák Egyesületének tagja
 
A kosár üres
Válasszon terméket!
Cégismertető

Kedves Látogató!

Megtiszteltetés számunkra, hogy felkereste honlapunkat. Remélem, hogy megtalálja az Ön által keresett információkat és máskor is vendégül láthatjuk!

Engedje meg, hogy pár mondattal bemutassam Cégünket.

A Leskó Kereskedelmi Szolgáltató Betéti Társaság 1994-ben alakult.


A Cég kezdetben kizárólag kereskedelmi tevékenységet látott el. Kertészeti tevékenységet 2000 óta végez.

A Társaság családi vállalkozásként működik a kezdetek óta. Precíz működését egy 8-10 fős csapat kitartó és szakmaszerető munkájának köszönheti. Kertészeti Árudánkat 2000 őszén nyitottuk meg Solymáron. Igyekeztünk családias hangulatot kialakítani vásárlóink számára. Törekvésünk az volt, hogy a vevő ne egy nagyüzemi légkörben érezze magát, hanem kellemes időtöltés legyen számára a vásárlás. Ennek megfelelően alakítottuk ki az eladóteret, ahol kizárólag természetes anyagok ( kő és fa ) felhasználásával egy bensőséges hangulatú kereskedelmi részleg várja vásárlóinkat. A gyermekeket tavasztól őszig egy apró halas tó és egy mini madárház várja. Az Árudában dolgozó munkatársak kertészek és kereskedők is egyben. Az igényes vevőkiszolgáláshoz  ugyanis nem a polcrakodó kollégákon keresztül vezet az út. Fontos a vásárló megfelelő informálása a termékről. Az áruda termékköre folyamatosan bővül. Jelenleg a különböző kertészeti kiegészítőkkel együtt közel 2000 különféle termék közül válogathatnak vásárlóink. 2004-óta elérhető Cégünknél a Budapest Áruvásárlási Hitel és Bankkártya leolvasó rendszer szolgálja vásárlóink kényelmét.

Elégedett vásárlóinknak köszönhetően egyre többen ismerik Kertészetünket.

Kertépítéssel 2000-óta foglalkozik Cégünk. Kertépítőink gyakorlott kertész kollégák, akik a munkaterületen folyamatos művezetés mellett tevékenykednek.

    1 / 2 oldal » »»


 
 
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás e-mailben | Szerzői jogok
Copyright © 2006. Leskó kertészet. All rights reserved.